sreda, 2. april 2014

Ženske nogavice

VPLIV ŽENSKIH NOGAVIC NA SAMOZAVEST ŽENSKE
Gole noge so nedvomno seksi, vendar nositi nekaj tako seksi kot so ženske nogavice, lahko doda ženskemu značaju poseben pomen. Danes so ženske nogavice oblikovane tako, da se lahko nosijo s klasičnimi ali seksi oblačili. So pa ženske danes veliko bolj drzne, zahvaljujoč internetu pa je tudi kupovanje drznih nogavic manj nerodno.
Zagotovo je nekaj na tem, da se vsaka ženska v nogavicah počuti seksi. Pomislite na to kakšna je razlika ko vas partner vidi v seksi nogavicah in njegov pogled v očeh. Zagotovo opazite spremembo, pogled je veliko bolj strasten.
Na voljo je veliko vrst, modelov, odtenkov nogavic med katerimi lahko izbirate. Da izgledajo še bolj seksi, nogavice krasijo čipke, pentlje, bleščice in drugi modni dodatki. Že v prektelosti so ženske nogavice predstavljale veliko vlogo ter statusni simbol, po čemer je še posebej znana Marilyn Monroe, ki je z nošenjem dolgih in seksipilnih nogavic narekovala modni trend in oblikovala ultimativni primer zapeljivosti.
Ženska, ki nosi bolj drzne tipe nogavic, jih najverjetneje nosi, da se pokaže ljudem ter moškemu delu. In takšna ženska ima veliko večjo možnost, da pritegne pozornost. Hkrati pa da nošenje nogavic ženski občutek samozavesti in je glede na moške rekacije lahko tudi zabavno. Se sprašujete zakaj je predstava o ženski samo v seksi srajci in nogavicah tako privlačna?! Zato tudi ni več predsodkov in zgroženih pogledov na žensko s seksi nogavicami kot je bilo včasih, ko so morale ženske pojasnjevati zakaj jih nosijo.

Trgovine z ženskimi nogavicami so na voljo po celem svetu, izdelki oblikovalcev najboljših ženskih nogavic in ostalega spodnjega perila pa so dandanes dosegljivi vsem. Nosite seksi nogavice in boste videli, kako lahko tako majhen košček mozaika spremeni vas in vaše občutke v absolutno neverjetne in privlačne.

Ni komentarjev:

Objavite komentar